آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج

استقلالی ها و پرسپولیسی ها در سمت دستیاری ویلموتس

فدراسیون فوتبال پیشکسوتان تیم‌های پرسپولیس و استقلال را برای حضور در کادرفنی جدید تیم ملی در نظر گرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۸ - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 18
کد خبر: ۱۱۵۶۶

به گزارش راهبرد معاصر ،  فدراسیون فوتبال ایران در آستانه امضاء قرارداد با مارک ویلموتس بلژیکی به عنوان سرمربی جدید تیم ملی است تا پس از حدود چهار ماه جانشین کارلوس کی روش در این تیم مشخص شود.

 

طبق اعلام مهدی تاج، رئیس فدراسیون این قرارداد ظرف روزهای یک شنبه یا دوشنبه هفته جاری به امضاء می رسد. یکی از نکات مهم درباره قرارداد ویلموتس این است که او برخلاف سرمربی پرتغالی سابق تیم ملی که در اواخر دوران حضورش در فوتبال ایران تنها از یک عضو ایرانی در کادرفنی اش یعنی مارکار آقاجانیان استفاده می کرد، دستیاران ایرانی زیادی در کادر خودش دارد.

مسئولان فدراسیون فوتبال برای انتخاب مربیان ایرانی تیم ملی با برخی از چهره های شاخص فوتبال کشورمان وارد مذاکره شده اند و هر مربی ای که ویلموتس با او موافقت کند عضوی از کادرفنی جدید تیم ملی خواهد شد.

جدی ترین نامی که در هفته های اخیر از او به عنوان گزینه مربیگری تیم ملی مطرح شده، جواد نکونام است. مربی ای که به دنبال خداحافظی با نیمکت سرمربیگری تیم نساجی مازندران در ماه های اخیر حتی به عنوان گزینه سرمربی موقت تیم ملی مطرح شد و اکنون پس از حدود 2 سال و نیم در آستانه بازگشت به کادرفنی تیم ملی است.

 

همچنین شنیده می شود فدراسیون فوتبال در روزهای اخیر طبق هماهنگی با ویلموتس مذاکراتی هم با وحید هاشمیان و آندرانیک تیموریان انجام داده است و احتمال دارد این نفرات هم به جمع مربیان ایرانی کادرفنی ویلموتس اضافه شوند.

 

هاشمیان که سابقه 50 بازی و به ثمر رساندن 15 گل ملی دارد به دنبال خداحافظی با فوتبال در سال 91، این سال ها در تیم های آماتور فوتبال آلمان مانند هالشتنبک ریلنجن و نایندورفر به عنوان سرمربی و تیم زیر 17 سال هامبورگ در جایگاه مربیگری فعالیت کرده است.

 

آندو تیموریان هم که جزء باشگاه 100 تایی های فوتبال ملی ایران است، به دنبال جدایی از تیم گسترش فولاد در بهار 97 لیگ هجدهم را بدون تیم گذراند و در نهایت تصمیم گرفت در 36 سالگی با خداحافظی از فوتبال در کلاس های مربیگری شرکت کند. شنیده می شود کاپیتان سابق تیم ملی هم یکی از گزینه های محتمل برای دستیاری ویلموتس است.

این سرمربی ۵۰ ساله بلژیکی تاکنون حضور لورنت اسپینوزی، مربی 56 ساله فرانسوی که سابقه مربی دروازه بانی در تیم های المپیک مارسی، الجزیره امارات و تیم ملی ساحل عاج را دارد در تیم ملی ایران نهایی کرده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار